De RET cursus en het vervolg hierop de Cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst zijn geaccrediteerd door een groot aantal beroepsverenigingen.

De RET-cursus door:

ABvC, BAMW/Registerplein, BATC, BGN, BvK, FAGT, KTNO, LVNG, LVPW, NOBCO, NVKT-OAG, NVMW/BPSW, NVST, Register Vaktherapie SRVB, SKJ, SNRO (en via SNRO door de meeste beroepsverenigingen voor integrale en complementaire geneeskundigen/therapeuten), VBAG, VNT, VNRT. En erkend door de VIV. De NFG en Registerleraar verlenen registerpunten.

De Vervolgcursus Anderen Begeleiden bij Faalangst is tot nu toe geaccrediteerd door ABvC, BAMW/Registerplein, BATC, BGN, KTNO, LVNG, LVPW, NVKT-OAG, NVMW/BPSW, SKJ, SNRO (en via SNRO door de meeste beroepsverenigingen voor integrale en complementaire geneeskundigen/therapeuten) en VBAG. En erkend door de VIV. De NFG en Registerleraar verlenen registerpunten.

Upside Down is erkend door en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. (CRKBO) Dit houdt in dat Upside Down een door het rijk erkend opleidingsinstituut voor beroepsonderwijs is en dus officieel onder onderwijs valt. Een prettig gevolg hiervan is dat ik geen btw in rekening hoef te brengen over de cursussen. ( voor een test wordt wel 21% btw in rekening gebracht)

Studenten aan Hogescholen in de sociale richtingen krijgen dikwijls studiepunten voor het volgen van de RET-cursus.

Staat jouw beroepsvereniging er niet bij? Laat het me weten! Ik ben graag bereid om ook bij andere verenigingen een accreditatie aan te vragen. Zodat je nascholingspunten krijgt voor de RETcursus en de  Cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst.

 

sitemap