RET training

ret-cursus als persoonlijke ontwikkeling voor constructief denkenNaast de reeds apart genoemde beroepsgroepen zijn de RET-cursus en de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst interessant voor veel professionals in een hulpverlenend of adviserend beroep, waaronder loopbaanadviseurs en gedragstrainers. Als je de RET-methode voor je eigen ontwikkeling wilt gebruiken en niet beroepsmatig, raad ik je aan om de Succestraining te volgen. Hierin wordt veel aandacht besteed aan de RET-methode en bovendien aan veel andere technieken om je zelfvertrouwen te vergroten.

Voor studenten van bijvoorbeeld PABO, Pedagogiek, SPW, SPH en MWD kan ik ook een RET-training verzorgen op de onderwijsinstelling. Mijn RET cursus levert al op verschillende hogescholen studiepunten op in de vrije studieruimte! Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Praktische informatie:

Cursus RET-training, constructief denken
Plaats De RETtraining vindt plaats in de trainingsruimte van Upside Down in Den Haag. Op verzoek kan de RETcursus ook op locatie gegeven worden.
Kosten

De kosten van de RET cursus bedragen in 2019: 325,- euro per deelnemer inclusief cursusmateriaal, koffie en thee en certificaat. Upside Down is erkend door en staat geregistreerd bij CRKBO, waardoor voor deze cursus geen btw. hoeft te worden berekend.

Wilt u met een eigen groep de RET cursus volgen, dan informeer ik u graag over de mogelijkheden en kosten.

Duur en data

De RET training duurt 2 hele dagen. Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 2 uur zelfstudie.

Op de volgende data wordt een RET-cursus gegeven, steeds van 10.00 uur tot maximaal 16.30 uur (kan een kleine beetje verschillen per groep, afhankelijk van het aantal deelnemers, vragen etc.):

2019

1. Maandag en dinsdag 28 en 29 januari

2. Maandag en dinsdag 18 en 19 maart

3. Maandag en dinsdag 23 en 24 september

4. Donderdag en vrijdag 14 en 15 november

5. Combi-cursus Donderdag en vrijdag 20,21, 27 en 28 juni. Dit is een combinatie van de RET-cursus en de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst. Voor info over de Combicursus en de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst zie bij Therapeuten.

Overige

De deelnemers ontvangen een duidelijke syllabus, na afloop en bij het volgen van de gehele training een certificaat en aanvullend digitaal hulpmateriaal met name voor het werken met jongeren.

Deze RET-cursus is o.a. geaccrediteerd of erkend door ABvC, BAMW/Registerplein, LVPW, NOBCO, NOLOC, NFG, NVST, SNRO.

Het is mogelijk om je verder te verdiepen in het begeleiden van clienten of collega's met faalangst en/of examenvrees d.m.v. de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst. Voor meer informatie over deze nascholingscursus kijk onder het kopje RET-training bij therapeuten en coaches.

De groepen worden gevormd door deelnemers met verschillende beroepen, leeftijd en ervaring, waardoor je veel verschillende ervaringen hoort.

Voor hen die ver weg wonen, is er volop gelegenheid in Den Haag en omstreken om te overnachten.

Ik kan me voorstellen dat u vragen heeft over de mogelijkheden voor u zelf, de studenten van uw vestiging of voor uw medewerkers.
U kunt mij bellen of mailen met uw vragen en twijfels. Ik geef u graag de antwoorden!

sitemap