Studiedagen, Trainingen en Workshops op Maat

Op verzoek verzorg ik voor groepen studiedagen, bijscholingen, workshops, een minicursus of teamcoachingsdag op maat. Op uw locatie, een andere locatie of bij Upside Down in Den Haag.

Bijvoorbeeld voor medewerkers van een bedrijf, een onderwijs-of zorginstelling, voor groepen studenten van een hogeschool of universiteit. Afhankelijk van de beschikbare tijd en het doel, kunnen bijvoorbeeld enkele onderwerpen uit een cursus worden behandeld. Onderwerpen uit verschillende cursussen kunnen worden gecombineerd. Een workshop Leren leren of Omgaan met Examenstress kan bijvoorbeeld worden gegeven. Of een cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst waar ook een stuk RET in wordt behandeld. Er is veel mogelijk bij Upside Down. Op mijn locatie in Den Haag kan ook voor uitstekende en gezonde catering worden gezorgd.

Uw doel weet ik natuurlijk pas als u het mij vertelt. Mijn doel kan ik u alvast vertellen. Dat is altijd dat uw medewerkers of studenten er iets aan hebben. Mijn laatste vraag aan de deelnemers is altijd: Heb je hier iets aan? Ik ben pas tevreden als het antwoord volmondig ja is.

Dus: Bent u op zoek naar nuttige, praktische en interessante scholing voor uw team of uw studenten? Vertel mij uw doel en ik laat u vrijblijvend weten wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. Ik beantwoord vragen graag en denk graag mee over oplossingen voor uw specifieke situatie.

 

 

sitemap