Wil je leren om anderen te begeleiden bij faalangst, examenvrees, gebrek aan zelfvertrouwen?

Bijvoorbeeld omdatje docent, mentor of studiebegeleider bent en leerlingen of studenten beter wilt begeleiden. Of omdat je therapeut, coach, voedingsdeskundige, trainer, begeleider, adviseur, leefstijlcoach, jeugdzorg- of maatschappelijk werker bent. En meer tools en kennis wilt hebben om jongeren of volwassenen met gebrek aan zelfvertrouwen beter te kunnen helpen. Of omdat je een ander beroep hebt waarin je te maken krijgt met jongeren of volwassenen met een probleem op het gebied van zelfvertrouwen.

Dat kan. Je kunt bij Upside Down op twee manieren faalangstbegeleider worden.

De eerste manier:

Je volgt de RET-cursus op een van de data die genoemd worden op de eerste helft van de pagina onder het kopje RET-cursus. Deze cursus duurt 2 hele dagen en is geaccrediteerd door veel beroepsverenigingen. Daarna volg je ook de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst op een van de data die genoemd worden, op de tweede helft van de pagina onder het kopje RET-cursus. Deze cursus duurt eveneens 2 hele dagen en is ook door veel beroepsverenigingen geaccrediteerd. Met deze 2 cursussen bij elkaar, samen dus 4 hele dagen, heb je heel veel inzichten, kennis en tools in huis om jongeren en volwassenen goed te begeleiden bij faalangst, examenvrees en gebrek aan zelfvertrouwen.

De tweede manier:

Je volgt de Combi-cursus.

Deze cursus is een combinatie van de RET-cursus en de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst. Deze Combi-cursus duurt 4 hele dagen (net zo lang als de twee afzonderlijke cursussen bij elkaar dus). De inhoud van de Combi-cursus is precies hetzelfde als van de 2 cursussen apart. Dezelfde onderwerpen worden behandeld. Het verschil is dat bij de Combi-cursus de lesstof in een andere volgorde wordt aangeboden. De onderwerpen van de twee cursussen worden een beetje door elkaar gehusseld en aaneen gesmeed tot een logisch geheel. Het is dus echt één cursus geworden, één logisch geheel. Dit kan voor jezelf prettiger en duidelijker zijn.

Echter: als je om wat voor reden dan ook de Combi-cursus van 4 dagen niet kunt of wilt volgen, dan is het ook een goed idee om de beide cursussen van 2 dagen afzonderlijk te volgen. Je weet na afloop net zoveel; alleen de volgorde van de lesstof is anders.

Om niet al te veel in herhaling te vallen op mijn site, verwijs ik je graag voor alle informatie en data naar het kopje RET-cursus op deze site. Dit is de link RET-cursus en Anderen Begeleiden bij Faalangst.

Aarzel niet om mij vrijblijvend te contacten als er vragen of onduidelijkheden zijn. Ik beantwoord alle vragen graag. Ook als je je wilt opgeven voor een cursus, kun je mailtje sturen of opbellen. Zie onder het kopje contact op deze site.

Graag tot ziens!

 

 

 

sitemap